Kører mod øst, lørdag 28.10.2017. Til Mount Magnet knap 500 km.

Strålende solskin, og der kommer en kæmpeflok papegøjer lige hen over os.

Nu er det jo lørdag og man ved aldrig hvad der er åbent søndag, så vi starter i licquer store for at tanke op. Dytten fylder en del på parkeringspladsen.

Kører ud i nationalparken til det der var længst væk og går ned til floden, der snor sig.

Der var også et par fugle i vandet. Der står en på grenen nederst til venstre:

Ved ikke om dette er en kæmpebæ, eller et termitbo  – eller??? Men der er  mange af dem langs vejsiden. På sidste dag af ørkenturen spurgte vi Adz, og det er ikke myretuer, men termitboer.

Kører østpå og ser en død kænguru på vejen, som der sidder en stor rovfugl og hakker i. Ude ved kysten er der bushland. Lidt inde 25 km er der landbrug. Masser af korn – markerne er kæmpestore, men der er også kvæg og tusindvis af får.

Er vild med disse vindrosetter, men de er ved at blive erstattet af solceller i stedet.

Ca. 100 km længere inde er der bare bushland, der veksler en lille smule i farver, men ellers er vejene lange og lige.

I Binnu fik vi benzin (= diesel) og et par solbriller til Lena. Det var et par ærketyper – som taget ud af en dårlig film der drev tankstationen, men jeg turde ikke fotografere dem.

Vi kører og kører og kan ikke se forskel. Men pludselig er vi i outback.

Og så går der en emu i vejsiden. Den forsvandt her.

Senere så vi faktisk en mere, men det svært at stoppe og tage billeder, når man kører 110. Der er skilte med lastbiltog på 53,6 meter. De kører også med 4 trailere!

Nu går de geder i bushen, det har vi ikke set før, men der er grid = norsk færist, og hegn over prærien med jævne mellemrum. Der er mange døde kænguruer, og der ikke alle blevet smidt ud i vejsiden, en af dem er ved at blive spist af en varan.

Colapause i bushen

Bemærk myretuerne, eller hvad det nu er. Kurt mener at vi godt kan fortsætte til Mount Magnet, der er noget med geologi og en gammel guldgraverby, og vi bliver godt modtaget på campingpladsen.

Det er en fantastisk by, som taget ud af min tv-serie, de flyvende læger. Billeder i dagslys i morgen.

Mest til Kim: Nede om hjørnet er der en venstresvingende trucker med 4 tankvogne på vej om hjørnet (svarer til vores højresving).

Spiser lammekoteletter med rødvin fra Danmark (en lille by på Sydkysten).

Sidder foran camperer og skriver. Her er varmt og vagntogene kører lige ude på hovedvejen ved siden af os. Der kommer en del, cd’er er meget lange. Dem kan vi høre hele natten. God nat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *